Карл Лагерфелд отвъд всичко, което вече знаете за него - журналистът Юлия

...
Карл Лагерфелд отвъд всичко, което вече знаете за него - журналистът Юлия
Коментари Харесай

Най-пълната биография на Карл Лагерфелд вече е и на български език

Карл Лагерфелд оттатък всичко, което вече знаете за него - журналистът Юлия Владимирова представя най-пълната биография на дизайнера.

 

" Раят тук и в този момент " е мотото на самият Лагерфелд, по тази причина по този начин се споделя и неговата нова и най-пълна автобиография на български език. Лагерфелд ненавижда носталгията. Казва, че би трябвало да се грабва момента и той би трябвало да бъде изживян на драго сърце. Той е хедонист и обича комфорта. Неговата майка има огромна роля в живота му.

Не знам дали зрителите знаят, но граф Хари Кеслер, който е интелектуалец, извънредно бохемска личност, та той вдъхновява Лагерфелд. Той желае да стане като него - сърцето на артистичния и културния живот във Франция и Германия. Модните му ревюта са на границата с театъра, те са безспорни спектакли.

Има един миг в книгата, който ми се запечата в съзнанието. Преди да отиде във Франция той живее в Хамбург, с татко му и майка му живеят в един от най-скъпите хотели. Баща му е имал млечно-преработвателна компания. Никога не са имали проблем с парите. Той е работил в Диор по-късно. Сменя си годината на раждане, споделя, че не е роден през 33г., а през друга. Той не желае да е роден през годината, когато Хитлер печели изборите в Германия. Той трансформира картата на Париж и нощния живот там.

Има доста за живота през 60-те и 70-те години във Франция в книгата. За Лагерфелд модата не е просто мода.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР